Радіаційна стерилізація харчової продукції |
Радіаційна обробка харчових продуктів здійснюється в більш ніж 60 країнах світу. За даними Міжнародної радіаційної асоціації, лише Європа щороку випускає на ринок понад 200 тисяч тонн обробленої продукції. Радіаційна технологія обробки харчових продуктів має суттєві переваги порівняно з іншими способами обробки:
Лабораторія радіаційних технологій (ЛРТ) НДК «Ускорювач» ННЦ ХФТІ надає послуги з радіаційної стерилізації з 2000 року. Ми обробляємо Вашу продукцію безпосередньо в індивідуальному та транспортному пакуванні, цілодобово, використовуючи виробничі потужності з продуктивністю понад 10 000 куб. метрів продукції на рік. ЛРТ пропонує послуги з радіаційної обробки:
З питань радіаційної обробки звертайтесь за тел. +38 (057) 335 18 89 |