Україна, Харків, 61108,
вул. Академічна, 1

Тел.: +38(057) 335 - 63 - 32

+38(057) 335 - 18 - 89

Радіаційна стерилізація харчової продукції

Радіаційна обробка харчових продуктів здійснюється в більш ніж 60 країнах світу. За даними Міжнародної радіаційної асоціації, лише Європа щороку випускає на ринок понад 200 тисяч тонн обробленої продукції.

Радіаційна технологія обробки харчових продуктів має суттєві переваги порівняно з іншими способами обробки:

  • зменшення втрат через біологічне, хімічне та бактеріальне псування
  • подовження строку придатності продукції
  • зниження капітальних та експлуатаційних витрат
  • можливість обробки будь-яких харчових продуктів
  • збереження смакових і поживних властивостей харчових продуктів

Лабораторія радіаційних технологій (ЛРТ) НДК «Ускорювач» ННЦ ХФТІ надає послуги з радіаційної стерилізації з 2000 року. Ми обробляємо Вашу продукцію безпосередньо в індивідуальному та транспортному пакуванні, цілодобово, використовуючи виробничі потужності з продуктивністю понад 10 000 куб. метрів продукції на рік.

ЛРТ пропонує послуги з радіаційної обробки:

  • спецій
  • чаю
  • фітосировини
  • іншої продукції

З питань радіаційної обробки звертайтесь за тел. +38 (057) 335 18 89